Suntem in era IOT, avem nevoie de a controla inteligent sursele de energie ale locuintei noastre si toate facilitatile pe care le ofera mediul de viata. Prin evolutie putem pune capat risipei, economism timp si efort, reusind sa ne bucuram in continuare de tot confortul cu care suntem obisnuiti.

Unul dintre produsele care vine in ajutorul nostru este intrerupatorul fara fir.
Un Intrerupator Wireless, indiferent de compania care il produce, este emblema avansului tehnologic. Principalul obiectiv al acestor minunatii tehnologice este de a ne eficientiza si usura modul in care traim sau mai exact, modul in care “iluminam”.
Principiul de baza al unui intrerupator Wireless este de o simplitate uimitoare, acesta este si motivul pentru care preturile sunt foarte accesibile. Poti face un upgrade inteligent locuintei tale intr-un mod simplu, rapid si necostisitor.

Principalele avantaje ale unui intrerupator wireless:
• sunt cea mai clara dovada a modului in care tehnologia patrunde in toate aspectele vietii noastre, facilitand modul in care controlam utilitatile de care dispunem deja;
• functioneaza fara fire, fara alimentare, fara baterii;
• pot fi controlate la distanta;
• pot fi pozitionate oriunde si pot fi aplicate pe orice tip de suprafata, fie ea sticla, fainta, marmura, lemn etc. ;
• nu necesita niciun fel de modificare a instalatiei electrice existente;
• neavand nevoie de alimentare, puteti sa le schimbati locul in functie de preferinte si de amenajari;
• Daca doresti sa schimbi pozitia intrerupatorului nu ai nevoie de o persoana calificata, o poti face chiar tu intr-un minut cu o bucata de banda dublu adeziva
• pot fi controlate si printr-o aplicatie pe telefon sau prin comanda vocala;
• sunt foarte practice si economice.

Unele dintre cele mai interesante modele de intrerupatoare wireless sunt Kinetic Energy. Ele dispun de un modul de colectare a energiei integrat. Prin simpla apasare se produce suficienta energie penru a transmite un semnal radio catre controller. Aceasta inventie face ca intrerupatoarele sa nu mai aiba nevoie de fire si sa poata fi folosite oriunde este nevoie de ele fara interventii suplimentare.

Vei putea controla intr-un mod eficient toate luminile din interiorul sau exteriorul locuintei fara prea mult efort. Chiar cu ajutorul unui telefon mobil, poti aprinde lumina pe hol sau in orice alta camera, de la distanta. Daca ai uitat sa stingi lumina la plecare, nu va mai fi nevoie sa te intorci pentru a o stinge. Poti face acest lucru tot prin controlul de la distanta.
Cu ajutorul acestor intrerupatoare inteligente vei putea sa creezi scenarii smart astfel incat sa fii sigur ca economisesti atunci cand trebuie. De exemplu poti seta ca lumina sa aprinda sau stinga dupa un program prestabilit.
Sa nu mai vorbim de faptul ca se face o economie imensa la manopera, doar sunt FARA FIRE.
Daca alegi varianta smart, avantajele sunt si mai multe. Poti oricand sa le pui in scenarii smart pentru a interactiona cu alte gadgeturi si a eficientiza task-urile tale zilnice.

 

Posibilitatile chiar sunt nelimitate atunci cand tu decizi cum vrei sa traiesti.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

©2022 SmartHome360.ro Totul Despre si Pentru Smart Home! Partener LoxonePartener KNX

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont