Andrei K.
Keymaster

#REZULTATE :))

Avem in felul urmator… 5 premii au fost acordate de catre mine pt clienti, electricieni, membri grupului de fb, persoane care ne-au ajutat pe noi de-a lungul anului si am considerat ca trebuie recompensati! Aproximativ 50 de membri ai forumului au primit un punctaj de la domnul @stefan in functie de: relevanta content, nr topicuri, nr raspunsuri, poza avatar, etc. Eu doar am dat “sort largest to smallest” si am ales primii 20! Asta ca sa nu avem discutii… :)) oricum de acum incolo stim exact ce sa facem cu produsele pe care le primim retur, pe care le scoatem de la vanzare din diverse motive, samd – o sa le dam cadou pe forum, grup fb in functie de activitatea membrilor! Acuma vedem daca lunar sau de 3x pe an… dar ideea e ca o sa mai avem Giveaway-uri… :X

Siii… castigatoriiiiii… suuuunt… intr-ooo oarecare ordine random:

1 – @danadrian

2 – @dragosbogoie

3 – @alberto

4 – @empire

5 – @andrei-lazarov

6 – @razvan

7 – @lucianpaiscar

8 – @adrianxr

9 – @duculete

10 – @stoleruioan-aurel

11 – @gabipintea

12 – @chiforandrei

13 – @ionutcojocaru

14 – @mihai

15 – @gonzolicu

16 – @inspiron

17 – @csongasz

18 – @albuemil

19 – @rclaudiu

20 – @marian

21 – @foltut

22 – @stefan

23 – @sircaalexandru

24 – grup FB – Vreme Virgil

25 – grup FB – Ionut Bortan

Reclamatiile online se depun la ghiseu :))) Nu, serios… daca ne-a scapat ceva si credeti ca trebuia sa fiti pe lista, lasati un comment, analizam situatia si primiti un punct extra la urmatorul giveaway 🙂 ca noh… greseli se intampla… mai avem si noi de lucru pe langa giveawayuri :)) Noh… Sarbatori Fericite! Sa avem un an cat mai #smart! siii… sa trimiteti mail cu datele de livrare (nume complet, adresa completa, nr tel) la contact@smarthome360.ro – specificati daca doriti sa primiti cadoul doar in Ianuarie! Ca noi incercam sa expediem luni-marti-miercuri tot… Noh… sa avem un an mai smart! XOXO :))

Giveaway-1

Giveaway-2

Giveaway-3

Giveaway-4

mos-smart

©2023 SmartHome360.ro Totul Despre si Pentru Smart Home! Partener LoxonePartener KNX

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont