#REZULTATE :))
Avem in felul urmator… 5 premii au fost acordate de catre mine pt clienti, electricieni, membri grupului de fb, persoane care ne-au ajutat pe noi de-a lungul anului si am considerat ca trebuie recompensati! Aproximativ 50 de membri ai forumului au primit un punctaj de la domnul @stefan in functie de: relevanta content, nr topicuri, nr raspunsuri, poza avatar, etc. Eu doar am dat “sort largest to smallest” si am ales primii 20! Asta ca sa nu avem discutii… :)) oricum de acum incolo stim exact ce sa facem cu produsele pe care le primim retur, pe care le scoatem de la vanzare din diverse motive, samd – o sa le dam cadou pe forum, grup fb in functie de activitatea membrilor! Acuma vedem daca lunar sau de 3x pe an… dar ideea e ca o sa mai avem Giveaway-uri… :X
Siii… castigatoriiiiii… suuuunt… intr-ooo oarecare ordine random:
1 – @danadrian
2 – @dragosbogoie
3 – @alberto
4 – @empire
5 – @andrei-lazarov
6 – @razvan
7 – @lucianpaiscar
8 – @adrianxr
9 – @duculete
10 – @stoleruioan-aurel
11 – @gabipintea
12 – @chiforandrei
13 – @ionutcojocaru
14 – @mihai
15 – @gonzolicu
16 – @inspiron
17 – @csongasz
18 – @albuemil
19 – @rclaudiu
20 – @marian
21 – @foltut
22 – @stefan
23 – @sircaalexandru
24 – grup FB – Vreme Virgil
25 – grup FB – Ionut Bortan
Reclamatiile online se depun la ghiseu :))) Nu, serios… daca ne-a scapat ceva si credeti ca trebuia sa fiti pe lista, lasati un comment, analizam situatia si primiti un punct extra la urmatorul giveaway 🙂 ca noh… greseli se intampla… mai avem si noi de lucru pe langa giveawayuri :)) Noh… Sarbatori Fericite! Sa avem un an cat mai #smart! siii… sa trimiteti mail cu datele de livrare (nume complet, adresa completa, nr tel) la contact@smarthome360.ro – specificati daca doriti sa primiti cadoul doar in Ianuarie! Ca noi incercam sa expediem luni-marti-miercuri tot… Noh… sa avem un an mai smart! XOXO :))