Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #13882
  Sorin Mascas
  Participant

  Salut, diy-er incepator intr-ale smart-ului (pentru casa) Merge combinatia https://www.intrerupatoare-tactile.ro/gateway-smart-zigbee-woox + https://www.intrerupatoare-tactile.ro/releu-2-canale-zigbee-cu-nul-tuya + Livolo dry contact pentru intrerupatoare?
  Mentionez ca am nul in doze (merci Andrei:)), doze pe standard german (merci iarasi Andrei, ca daca era dupa electrician, puneam italian, ca “asa e mai modern”).
  Multumesc anticipat pentru ajutor.

  #13903
  Marian
  Participant

  Salut, uite aici a facut ceva de genul Andrei, doar ca a folosit Sonoff mini zigbee https://youtu.be/yOBkAxhUlvw . Din ce am vazut, o problema ar fi ca nu se schimba starea becului la intrerupator atunci când schimbi din telefon.

  #13925
  Sorin Mascas
  Participant

  Salut Marian, multumesc de raspuns si ca ti-ai rupt din timp pentru asta.
  Sa stii ca m-a ajutat revederea video-ului plus inca o vizita pe site la partea de produse Tuya Zigbee. Mi-am dat seama ca ar trebui sa fie compatibile, ca doar sunt grupate in aceeasi categorie (releu si gateway adica).
  Am uitat sa precizez ca eu avem o oarecare nelamurire mai mult cu privire la o eventuala compatibilitate partiala dintre gateway si releu, pentru ca, dupa cum ai precizat si tu, filmul e cu Sonoff, gateway-ul e Philips si nu eram convins ca le-am combinat potrivit pe cele ce le-am ales eu.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2022 SmartHome360.ro Totul Despre si Pentru Smart Home! Partener LoxonePartener KNX

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont