• Acest subiect are 1 răspuns, 2 voci și a fost actualizat ultima dată acum 6 luni de Andrei.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #13937
  Tremble
  Participant

  Pana in momentul de fata sunt multumit de experienta cu tot ecosistemul TUYA/Smartlife chiar daca tot ce am utilizat am ales pana acum au fost doar produse ieftine: de la lidl, aliexpress si cateva putin mai decente.

  Totul functioneaza bine de cele mai multe ori insa defectul cel mai mare este functionarea conectata la serverele lor, adica in momentul in care pica netul toate scenariile, scene switch-urile, becurile smart sunt in “coma”. Exista vreo varianta de utilizare offline ? M-am gandit multa vreme la home asistant dar cred ca trebuie investit prea mult timp in invatarea si pe urma configurarea sistemului; timp si rabdare pe care momentan nu le am la dispozitie.

  Fara acest defect este o jucarie moderna pentru oameni mari care iti mai umple timpul de hobby-ist/diy-er cu noi solutii si abordari in utilizarea usor diferita a unei locuinte initial banala.

  Ar ajuta destul de mult sa adunam la un loc mai multe surse de inspiratie pentru utilizarea acestui ecosistem: idei de scenarii, senzori sau actuatori mai putin uzuali(de ex. switchbot), produse ce pot fin conectate la ecosistem, orice poate fi util si interesant.

  #13952
  Andrei
  Participant

  Am și eu produse Tuya și le-am adăugat în HomeAssistant prin LocalTuya. Da, e nevoie de mult timp, dar funcționează foarte bine.
  Recomand doar dacă ești pasionat sau dacă îți pică netul foarte des.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2022 SmartHome360.ro Totul Despre si Pentru Smart Home! Partener LoxonePartener KNX

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont