• Acest subiect are 4 răspunsuri, 4 voci și a fost actualizat ultima dată acum 6 luni de Mihai.
Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #13742

  Daca tot suntem în ton cu sărbătorile de iarna, recent am achiziționat o instalație de brad de la Dedeman au în perioada asta care se împacă foarte bine cu Tuya smart. Are diferite funcții, jocuri de lumini pe muzica, intensitatea culori, totul controlat din aplicație, eu m luat de o lungime de 30 m are 300 leduri. Prețul fiind de doar 99 lei. Eventual pot pune și un video cu instalația daca o sa fie curiozități.

  #13781
  Razvan
  Participant

  salut. imi zici te rog ce exact ai cumparat? Sunt si eu interesat

  #13794
  Jonny
  Participant

  La Dedeman au cateva instalatii de Craciun smart de la Hoff din cate imi aduc aminte, compatibile Tuya, printre care si cea mentionata mai sus.

  #13871

  Da, de la hoff sunt, revin și cu un update, odată la câteva zile se decontează de la wifi, și trebuie resetat, nu știu dacă e doar la mine sau e problema generala.

  #13988
  Mihai
  Participant

  Aprob. Din ce am citi si pe alte forum-uri problema pare a fi generala. Dar la cateva zile ai noroc :)) la mine vorbim de cateva zeci de minute. Unii au facut smart la smart :)) au mai pus o priza smart inainte de instalatie pentru o reseta si a se conecta din nou la wifi instalatia. Nu este o solutie, ci doar un workaround :)).

  Thanks

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2022 SmartHome360.ro Totul Despre si Pentru Smart Home! Partener LoxonePartener KNX

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont