Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor
    Andrei
    Participant

Salut,
    Sunt curios cum rezistă dispozitivele smart la temperaturile scăzute din timpul iernii.

Eu am montat un bec WiZ în curte și deocamdată nu are probleme. Dar voi pune un întrerupător smart în interior + bec obișnuit.
    Mă gândesc unde să pun un senzor de mișcare (Sonoff); pe cutie scrie că funcționează între -10 și +40 °C.

Ați instalat câte ceva smart în curte, pe balcon, e vreo diferență la frig? Credeți că s-ar defecta?

Stefan
    Keymaster

Eu am pana acum afara o priza Gosund (wifi), un bec ledvance rgb (wifi) si un senzor de temperatura WSDCGQ11LM (zigbee). Mentionez ca priza Gosund e a doua, prima a rezistat 3 luni si s-a prajit. Nu ploua pe ea, dar probabil a intrat multa umiditate sau a fost ceva aiurea cu ea. Aprindea/stingea luminile de gradina. Pe a doua am pus-o intr-o punga de plastic, acoperita (si prima era acoperita, dar nu in punga de plastic). Vad ca asta merge de prin august si e totul ok. Mai vreau sa testez un buton de la Ikea, dar pus in punga.

In principal umiditatea din aer mi se pare o problema pentru device-uri si posibil sa se duca bateria mai repede (daca sunt pe baterie).

Stefan
    Keymaster

Termometrul trinut afara a rezistat 8 luni. Nu stiu nici cat de buna era bateria cu care a venit. Sa vedem acum 🙂

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2023 SmartHome360.ro Totul Despre si Pentru Smart Home! Partener LoxonePartener KNX

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont