Etichetat: apple, homebridge, homekit, hoobs, tuya
- Acest subiect are 11 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 1 an, 4 luni de
Jonny.
-
AutorMesaje
-
29 decembrie 2021 la 22:13 #14038
Jonny
Participantcine foloseste Tuya in Homebridge/Hoobs?
Am observat ca nu imi integreaza toate devicesurile din aplicatia Tuya. Ati intampinat problema?17 ianuarie 2022 la 11:55 #14060Duculete
ParticipantEu folosesc. Depinde ce plugin folosesti. Nu toate device type urile sunt suportate.
Eu nu folosesc plugin ul lor, am un alt plugin pentru controlul local. Nu vreau sa depind de cloud ul lor.
19 ianuarie 2022 la 00:21 #14063Jonny
ParticipantAm in tuya o priza, o sirena si un senzor de gaz iar in Hoobs imi vede decat priza.
19 ianuarie 2022 la 08:03 #1406419 ianuarie 2022 la 08:04 #14065Duculete
ParticipantNu imi spui nimic…
Ce plugin tuya folosesti? Cum descoperi accesoriile? Ce tip de accesorii suporta pluginul pe care il folosesti?
19 ianuarie 2022 la 12:30 #14066Jonny
Participantfolosesc plugin-ul certificat “Tuya Platform” la asta am vazut ca suporta si senzori de gaz si fum, fata de restul de plugin-uri gasite.
Dupa configurare imi gaseste automat priza si o adauga la accesorii, pe restul am incercat sa le bag manual dar nu am reusit, imi da o eroare in log ca accesoriul nu poate fi indentificat sau ceva de genu19 ianuarie 2022 la 12:38 #14067Duculete
ParticipantCand mai testezi pune aici eroarea.
Pe iot.tuya.com ai incercat sa vezi daca sunt sub acelasi cont?
19 ianuarie 2022 la 12:47 #14068Jonny
Participanto sa revin cu erroarea
legat de iot.tuya.com am facut legatura cu aplicatia Tuya de pe mobil in care am deviceurile, nu stiu exact la ce te referi cand zici de conturi19 ianuarie 2022 la 16:30 #14069Duculete
ParticipantIn iot.tuya vezi si device-urile pe care nu le vezi in homebridge (sirena,…)? Acolo le vezi si id urile dar ai tokenul (in cazul in care vrei sa folosesti alt plugin si trebuie adaugate dupa id).
19 ianuarie 2022 la 23:26 #14071Jonny
ParticipantIn iot.tuya apar toate deviceurile.
de folosit am folosit astea doua plugin-uri pana acum ‘homebridge-tuya-platform’ si ‘@milo526/homebridge-tuya-web’
in ambele doar priza este adaugata, poate nu sunt suportate restul, in ‘@milo526/homebridge-tuya-web’ am posibilitatea sa adaug dupa ID device-uri doar ca trebuie sa aleg si tipul lor ca altfel imi are:TuyaWebPlatform WARNING Tried overwriting device config for: “……….” which is not a valid device-id or device-name.
si ce am eu nu apare in lista
20 ianuarie 2022 la 07:58 #14072Duculete
ParticipantSupported Device Types
There is currently support for the following device types within this plugin:Climate – The plugin allows reading and setting the desired temperature for certain Tuya thermostats.
Cover – The plugin allows opening and closing window coverings. If preferred, the device type can be set to garage to expose the cover device as a garage door.
Fan – The platform supports most kinds of Tuya fans. This is partly implemented and only currently supports controlling the on/off state and speed control. The plugin lacks support for oscillation due to a Tuya limitation.
Light/Dimmer – The platform supports most types of Tuya lights. This is partly implemented and only currently supports controlling the on/off state and the brightness. This can be used with a dimmer.
Scene – Scenes support can be enabled in the config, this is disabled by default.
Switch/Outlet – The platform supports switch and outlets/sockets.20 ianuarie 2022 la 11:57 #14073Jonny
ParticipantDa am vazut ca la cel facut de @milo526 doar acelea sunt device-urie suportate, dar la primul apar si senzori in lista de device-uri:
Security & Sensors
ywbj Somke Detector
mcs Door Window Sensor
rqbj Gas Detector
jwbj Methane Detectorsi ma gandeam ca nu am facut eu ce trebuie
oricum e prima experienta cu tuya, de obicei ma asigur ca imi iau device-uri pe care le pot integra, printr-o metoda sau alta, in homekit. Dar pe astea le-am primit la giveaway-ul de Craciun 🙂 -
AutorMesaje
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.