• Acest subiect are 1 răspuns, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 6 luni de Vlad.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #13933
  Vlad
  Participant

  Salutare!
  O sa va zic rapid experienta mea de inceput cu “smart-ul” si cum a inceput totul. Pai cautam o metoda de a deschide garajul de pe telefon si dupa ce am cautat pe net am dat de Andrei. A mers brici totul, mandru ca imi pot controla garajul de pe telefon (asta acu 5-6 ani). Apoi mi-am luat 2 alexa (unul in birou, altul in garaj). Cel din garaj ma servea ca un portar credincios: “Alexa, turn…” sau rutine gen “Alexa, I’m leaving home” si atunci imi deschidea si usa de garaj si poarta de la curte. Va zic, sentiment foarte fain!

  Apoi mi-am trimis prietenii, unul din ei instalatori de porti si automatizari si si-a rezolvat o gramada de clienti de-ai lui f simplu – cu sonoff. Cei de la FAAC de unde am si eu motorizarile pt porti aveau la vremea respectiva aceeasi solutie de pe telefon – cu 400 ron!!! :O

  Nah, in fine – asta e o povestioara asa mai de inceput, am continuat cu camere, sistem de alarma, termostate per incapere.. etc. Un lucru e cert, nu m-am gandit la casa smart cand am construit-o asa ca regret teribil ca nu mi-am cablat casa corect. Cand o sa fac o renovare majora cu siguranta o sa schimb unele lucruri!

  Sarbatori faine!

  #13935
  Vlad
  Participant

  ah si da, intre timp mi-am facut si un setup dragut pe HA ca sa am de ce sa ma enervez :))

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

©2022 SmartHome360.ro Totul Despre si Pentru Smart Home! Partener LoxonePartener KNX

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont