Livrare

1. Livrarea prin Curier Rapid 

Comenzile realizate, confirmate si procesate pana la ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie in aproximativ 1-3 zile lucratoare.
Comenzile realizate, confirmate si procesate dupa ora 12:00 sunt expediate in ziua urmatoare(lucratoare) si ajung la destinatie in aproximativ 1-3 zile lucratoare.

Livrarea comenzilor se face doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Comenzile nu se livreaza in zilele de sambata si duminica sau sarbatori legale.

Pret transport: 20 Lei, TVA inclus pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500 de lei. Daca comanda depaseste 500 lei transportul este Gratuit.

2. Ridicare comanda online din magazinul SmartHome360.ro Cluj-Napoca

Dupa ce ati plasat comanda pe site si dupa confirmarea ei, aceasta poate fi ridicata direct de la magazin. Veti primi o notificare pe e-mail sau telefonic atunci cand comanda este pregatita pentru ridicare. 
Adresa magazinului: Cluj-Napoca, str. Teleorman, nr. 53A, judetul Cluj, cod postal 400573.
Ridicarea comenzilor se poate face de Luni pana Vineri in intervalul orar 11 si 15.

3. Cumparare directa din magazinul SmartHome360.ro din Cluj-Napoca 

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul SmartHome360.ro sau magazinul virtual SmartHome360.ro.

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne!