Modul Smart 2 Canale ZigBee AQARA T2 (cu Nul)

174,00 lei (TVA inclus)

Modul Smart 2 Canale ZigBee AQARA T2 (cu Nul), cel mai bun controler de releu cu 2 canale, totul într-unul.

 • Funcționează cu întrerupătoare, prize, perdele, uși de garaj și chiar cu cazane.
 • Alimentarea AC/DC, contact uscar, interblocare și montarea pe șină DIN fac din acest dispozitiv o soluție cu adevărat versatilă pentru casă.
 • Poate fi conectat la majoritatea ecosistemelor populare ale terților.

În Stoc (mai multe bucăți la comandă)

Doze

doze
Size UK US EU Japan
XS 6 - 8 4 34 7
S 8 -10 6 36 9
M 10 - 12 8 38 11
L 12 - 14 10 40 13
XL 14 - 16 12 42 15
XXL 16 - 28 14 44 17

Modulul Smart 2 Canale ZigBee AQARA T2 este un dispozitiv care utilizează tehnologia Zigbee pentru a regla puterea, controlând funcțiile de pornire și oprire. Acesta este capabil să gestioneze o gamă de dispozitive, inclusiv motoare, uși de garaj, lumini, întrerupătoare și prize în două moduri: contact uscat și contact umed. Acest modul poate ridica inteligența și potențialul echipamentelor tradiționale. Legat de platforma Apple Home, dispozitivul poate fi operat fără probleme prin intermediul aplicației Apple Home. În plus, este compatibil pe scară largă cu diverse platforme terțe. Cu ajutorul unui hub, pot fi implementate funcții precum controlul de la distanță bazat pe aplicații, controlul temporizării și statisticile de putere.

aqara dcm k01 releu smart zigbee aqara t2 06

Caracteristici:

Soluție versatilă pentru casă: Aqara T2 este versatil și poate fi utilizat în diverse moduri. Poate fi instalat în luminile din tavan pentru control inteligent sau în întrerupătoarele și prizele de perete obișnuite pentru acces de la distanță. În plus, este potrivit pentru automatizarea mașinilor de cafea, a odorizantelor de aer, a încălzitoarelor electrice, a jaluzelelor și a ușilor rulante de garaj din locuințe.

Suport Apple Home și Matter over Bridge*: Aqara T2 este compatibil cu Apple Home, Matter, Google Home și Amazon Alexa. Acesta transformă dispozitivele tradiționale în dispozitive inteligente și se integrează perfect cu mai multe sisteme de la terți. Acest lucru facilitează configurarea automată și conectarea cu alte produse compatibile, oferind o experiență versatilă și ușor de utilizat.

Interblocare și control al motorului: Utilizatorii pot conecta modulul cu două relee T2 la motoare bidirecționale cu ușurință și siguranță. Acum, T2 poate fi utilizat pentru a controla motoarele tubulare, ca întrerupător de umbrire cu role și chiar ca nucleu al sistemului.

Monitorizarea energiei și memoria de putere: Modulul Dual Relay T2 include o funcție de memorare a stării de pornire/oprire a energiei, care amintește ultima stare după întreruperea alimentării. În plus, acesta oferă funcții de măsurare a energiei și statistici.

Siguranță și securitate sporite: Siguranța este primordială atunci când se lucrează cu echipamente electrice de bricolaj. Noi acordăm prioritate siguranței utilizatorului, ținând cont de complexitatea instalării și utilizării. Permitem ajustarea valorilor maxime și minime ale tensiunii, curentului și puterii. În cazul unor stări de trezire anormale, alimentarea cu energie electrică este oprită automat pentru a asigura siguranța.**.

Mod de comutare fără fir: Este, de asemenea, acceptată conversia la modul de comutare fără fir. Datorită acestei funcții, întrerupătorul de perete existent va putea fi transformat într-un controler de scenă: armați sau dezarmați sistemul de securitate, controlați perdelele sau luminile doar folosind vechiul dvs. întrerupător cu fir.***

Ușor de utilizat și de instalat: Designul de montare pe șină DIN al releului facilitează lipirea acestuia în dulapurile electrice și în alte locuri strâmte. Dimensiunea sa compactă îl face și mai potrivit pentru alte cutii de perete, inclusiv cele de 86 mm și cele standard americane.****

aqara dcm k01 releu smart zigbee aqara t2 07

Declarații de renunțare
*Apple Home, Google, Alexa și Matter nu sunt acceptate în mod nativ, ci prin intermediul unei punți Zigbee.
**Instalarea T2 este destinată utilizatorilor care sunt familiarizați cu instalațiile electrice. Vă sfătuim întotdeauna să contactați un electrician profesionist și să folosiți aceste instrucțiuni doar ca referință.
***Te rugăm să reții: senzorul sau un întrerupător conectat la contactele S1/S2/COM trebuie să suporte tensiunea care este furnizată la releu.
****Te rugăm să reții: Aqara T2 suportă curentul maxim de 10A. Și se recomandă o cutie de perete cu o adâncime de aproximativ 60 mm. În cazul în care cutia de perete existentă nu este suficient de adâncă, puteți încerca să utilizați un comutator de telecomandă wireless H1 sau un comutator de perete montat la suprafață sau ultra-subțire pentru a controla releul.

aqara dcm k01 releu smart zigbee aqara t2 08

Exemple de cazuri de utilizare:

1. Controler pentru ușa de garaj

Datorită modului de contact uscat, Aqara T2 poate fi utilizat pentru a face ușa de garaj existentă inteligentă. Trebuie doar să cablați dispozitivul de deschidere a ușii de garaj și veți putea utiliza ușa de garaj în automatizări, precum și să o expuneți la sisteme terțe. În plus, releul va acționa ca un repetor pentru senzorul de ușă și fereastră Aqara, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la semnalul slab.

2. Economisiți energie utilizând T2 pentru a controla cazanele

Dacă boilerul dvs. poate fi controlat prin contacte uscate, veți putea folosi releul T2 pentru a-l face inteligent. Ca urmare, îl veți putea controla de la distanță și veți putea economisi energie prin conectarea acestuia cu termostatele de radiator folosind Aqara Home sau automatizări de la terți.

3. Instalează-l în spatele întrerupătoarelor de perete și al prizelor

Este suficient să instalați T2 în spatele întrerupătorului sau prizei de perete existente și veți putea să le transformați în unele inteligente. Ca urmare, prizele și întrerupătoarele existente vor putea participa la automatizări și vor putea obține funcția de statistică a consumului de energie.

 

Specificații:

 • Numele produsului:: Aqara Dual Relay Module T2
 • Modelul: DCM-K01
 • Protocoale fără fir: Zigbee
 • Dimensiuni: 45,5 × 48 × 24 mm (1,79 × 1,89 × 0,94 in.)
 • Temperatura de funcționare: -10 °C ~ 40 °C (14 °F ~ 104 °F)
 • Umiditate de funcționare: 0 ~ 95% RH, fără condensare
 • Frecvența de funcționare Zigbee: 2405-2475 MHz
 • Puterea maximă de ieșire Zigbee: ≤ 13 dBm

Parametrii nominali
AC:

100-250V, 50/60Hz/Max.10A, Max 2500W (Lampă cu incandescență);
Max.1A, Max 250W (LED, lampă fluorescentă CFL);
Max 1A, Max 1/4 HP (motor) M.1

DC:

24-30V: Max.10A, Max 300W (sarcină rezistivă);
30-60V: Max.1A, Max 60W (sarcină rezistivă);

Ce se află în cutie

Modul Smart 2 Canale ZigBee AQARA T2 × 1,
Manual de utilizare × 1,
Accesoriu pentru șină DIN ×1,
Jumper Wire × 1

 

Brand
Tip Produs
Necesită Hub / Gateway / Bridge Da
Culoare
Număr Canale (Ieșiri)
Număr Intrări
Necesită Nul
Protocol de Comunicație
Compatibil cu , , , , , , ,
Alimentare
Tensiune de Alimentare ,
Garanție Persoane Fizice 2 Ani
Funcții , , ,
Garanție Persoane Juridice 2 Ani
Contact Uscat (Dry Contact)
Tip Montaj ,
0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul Smart 2 Canale ZigBee AQARA T2 (cu Nul)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Ai nevoie de suport tehnic, detalii despre stoc, timpul de livrare sau orice altă întrebare legat de acest produs?
Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PRODUSE SIMILARE