Senzor de Prezență Smart WiFi AQARA FP2

412,00 lei (TVA inclus)

Senzorul de prezență Aqara FP2 utilizează o tehnologie radar de ultimă generație cu unde milimetrice, care poate detecta cu precizie prezența persoanelor chiar și în cazul unor mișcări ușoare.

 • Precizie foarte mare și detectare a mai multor persoane.
 • Recunoașterea căderilor umane și un senzor de lumină încorporat.
 • Automatizare locală și modalități de instalare flexibile.
 • IPX5 și port USB-C ascuns.
  Suport HomeKit.

În Stoc (mai multe bucăți la comandă)

Senzor de Prezență Smart WiFi AQARA FP2 –  utilizează o tehnologie radar de ultimă generație cu unde milimetrice, care poate detecta cu precizie prezența persoanelor chiar și în cazul unor mișcări ușoare. Această tehnologie asigură continuitatea și stabilitatea dispozitivului inteligent. De asemenea, acesta are funcția de poziționare pe zone, care permite automatizarea diferitelor condiții în diferite zone, cum ar fi paturile și mesele. Un spațiu poate fi acum împărțit în până la 30 de zone mici și poate recunoaște până la cinci ținte (Multi-person Detection). De asemenea, poate controla și alte dispozitive casnice inteligente prin intermediul unor ecosisteme precum Apple Home pentru a obține aplicații mai ample. Dispune de funcții precum recunoașterea căderilor umane și un senzor de lumină încorporat. De asemenea, este un mare ajutor care poate combina cu adevărat diversitatea vieții casnice a utilizatorului și poate realiza automatizarea diferitelor personalități.

Puncte de interes:
Poziționarea în zonă: Oferă avantaje semnificative față de senzorii de mișcare cu infraroșu PIR tradiționali prin utilizarea unui singur senzor radar pentru a monitoriza încăperi de până la cca. 40 m² (cca. 430 sq ft)*. În plus, o puteți împărți în până la 30 de zone, cum ar fi canapeaua, patul sau biroul. În plus, puteți configura automatizarea individuală pentru fiecare zonă. Este ca și cum ați utiliza simultan mai mulți senzori de mișcare PIR cu un senzor de prezență, FP2.

Detecție pentru mai multe persoane: Pot fi detectate simultan până la 5** persoane țintă. Rezultatul este că, în timp ce împarte spațiul, poate, de asemenea, să răspundă automat în funcție de poziția diferitelor persoane, fără să interfereze între ele.

Precizie ultra-înaltă: Confidențialitatea și precizia de detecție sunt luate în considerare. Este capabil să recunoască detectarea semnalelor non-inductive fără a colecta imagini reale.
Automatizarea, în general, poate fi realizată la nivel local. Tehnologia radar cu unde milimetrice este mai stabilă decât detectarea senzorilor cu infraroșu, chiar și atunci când stați jos sau dormiți.

Controlați alte dispozitive prin HomeKit etc.: FP2 este expus ca senzori multipli în HomeKit (și Home Assistant), Alexa și Google Home. Puteți integra cu ușurință senzorul
fără a avea nevoie de un hub, ceea ce se pare că este cea mai bună soluție pentru entuziaștii caselor inteligente pentru a vă extinde configurația casei inteligente. ****

Detectarea căderilor și alerte***: Atunci când cineva dintr-o cameră cade, FP2 poate detecta și vă poate notifica. Este realizat în cel mai privat și convenabil mod posibil, fără a fi nevoie să purtați dispozitive sau să instalați o cameră pentru o monitorizare constantă. Raza de acțiune este un cerc cu o rază de 2 metri, iar acuratețea detectării căderilor este >98%. Înălțimea de instalare recomandată este de 2,5 m-2,8 m.

Senzor de lumină încorporat: Senzor de detectare a luminii complet funcțional în ecosistemul Aqara. Cu ajutorul acestuia, automatizarea iluminatului devine mult mai flexibilă și mai plăcută. Senzorul de lumină încorporat permite, de asemenea, o automatizare avansată a locuinței bazată pe întuneric.

Automatizare locală și modalități de instalare flexibile: După ce configurarea este finalizată, produsul funcționează local. Automatizarea FP2 va funcționa în continuare așa cum a fost setată inițial dacă există o instabilitate ocazională a rețelei Wi-Fi. Și vă protejează mai bine intimitatea. Dispune de mai multe metode de instalare pentru a se adapta în diverse scenarii de instalare.

IPX5 și port USB-C ascuns: Datorită clasificării IP, senzorul poate fi instalat și în medii umede, cum ar fi băile. Senzorul are un port USB-C deschis, ceea ce vă permite să
de a schimba cablul inclus cu orice cablu compatibil USB-C, sporind flexibilitatea de amplasare.

Declarații de renunțare
*Spațiul de detecție recomandat este de 10 m³ -40 m³.

** Cel mai bun rezultat poate fi obținut în cazul urmăririi a cel mult 3 persoane.

***Sunt acceptate doar amplasarea pe tavan pentru detectarea căderilor. Iar detectarea căderilor poate identifica doar cele mai multe scenarii normale de cădere și nu poate fi utilizată ca substitut pentru echipamente medicale sau pentru vedere. În prezent, detectarea căderilor nu poate face distincția între căderea lentă pe un perete sau leșinul după ce s-a așezat.

****Bluetooth este disponibil pentru viitoarea funcție ca Matter

Cazuri utilizator:
Scenariul 1: scena „Redefinirea spațiului”.

În viața de acasă inteligentă din trecut, oamenii au adesea nevoie să instaleze senzori de mișcare mici în diferite locuri. Deoarece raza de detectare și capacitatea senzorului sunt limitate, utilizatorul trebuie să instaleze mai mulți senzori. Rezultă o gestionare incomodă a utilizatorilor, setări supărătoare și alte probleme.

FP2 redefinește „spațiul virtual” din aplicație. Reîmpărțiți spațiul în intervalul de 40 m³ (8 m × 6 m). Aceasta înseamnă că într-o astfel de gamă, utilizatorii au nevoie de un singur senzor de prezență umană pentru a realiza automatizarea personalizată în mai multe spații virtuale mici, pentru a reduce dezordinea și consumul de energie al utilizatorilor care gestionează mai mulți senzori. Acum, un senzor de prezență FP2 este aproximativ egal cu utilizarea în funcțiune a mai multor senzori vechi, făcând posibilă economisirea continuă a energiei. Viața simplă începe cu simplificarea dispozitivelor inteligente de acasă.

Scenariul 2: Scenă de lectură liniștită

Senzorii de mișcare PIR tradiționali nu pot percepe de obicei când utilizatorul stă liniștit. Ca urmare, unele echipamente de automatizare nu pot detecta și suspenda munca. Prin urmare, utilizatorul trebuie să-și strângă mâna frecvent pentru a declanșa detectarea senzorului.

Când utilizatorii automatizează cu vechii senzori de mișcare/prezență PIR, se întâmplă adesea ca automatizarea de detectare să nu poată fi declanșată din cauza stării nemișcate. Utilizarea FP2 poate rezolva eficient această problemă. Tehnologia radar cu unde milimetrice aplicată de FP2 poate continua să detecteze chiar dacă utilizatorul stă nemișcat, prin detectarea bătăilor inimii și a respirației utilizatorului.

Scenariul 3: Controlați alte sub-dispozitive inteligente pentru casă prin conectarea la Apple HomePod mini etc.

Potrivit pentru utilizatorii care au deja Apple Home, Google Home și Amazon Alexa acasă. În trecut, utilizatorii foloseau produse terțe și adesea aveau nevoie de interacțiune vocală pentru a porni alte dispozitive. Există vreo altă modalitate de a face comportamentul de conectare inteligent al utilizatorului natural fără a cheltui prea mult efort?

FP2 este conectat la dispozitivul Apple HomePod mini, utilizatorul trebuie doar să intre într-o anumită zonă mică, iar FP2 simte prezența corpului uman, care poate declanșa alte lumini inteligente să reacționeze prin aprinderea luminilor.

Scenariul 4: Detectarea căderii și reducerea rănilor cauzate de cădere (noi utilizatori de senzori)*

Căderile sunt ușor să apară la grupul de vârstnici. Cunoașterea situației căderii cât mai curând posibil este o modalitate importantă pentru persoanele în vârstă de a preveni rănile adânci cauzate de cădere, în special pentru persoanele în vârstă care trăiesc singure. Prin urmare, este foarte important să detectați starea de cădere și să obțineți mementouri de informații la timp.

FP2 este instalat în locuri relativ înguste prin instalarea pe tavan, cum ar fi bucătării, toalete sau dormitoare. Detectarea în timp real a stării căderii și feedback de la distanță în aplicație, astfel încât membrii familiei aflați la distanță pot primi mementouri și alarme mai rapide.

*Detecția căderii poate identifica doar majoritatea scenariilor de cădere și nu poate fi folosită ca înlocuitor pentru echipamentul medical sau vederea. În prezent, detectarea căderii nu poate face distincția între căderea lentă de un perete sau leșinarea după ce ați stat.

Exemple de scene de automatizări:
1. Modul Lean Away fără întârzieri.

DACĂ absența este detectată de senzorii de prezență din fiecare cameră, APOI stingeți luminile, aerul condiționat și armați sistemul de alertă.

Înainte, trebuia să așteptați zeci de minute pentru a vă asigura că modul Away nu va fi declanșat când cineva era acasă. Acum, veți putea economisi energie și crește protecția fără a activa manual Modul Away.

(Senzor de prezență FP2 + Hub + Smart Plug/Smart Lights)

2. Automatizări Wake Up care nu-ți deranjează membrii familiei.

DACA cineva intra in baie in timp ce prezenta inca este detectata in zona patului, ATUNCI Nu deschide umbrele*.

*Ar trebui configurate doua automatizari: pentru prezenta si absenta in zona de pat. FP2 poate detecta, dacă cineva este încă în pat, iar automatizarea Wake-Up nu va fi declanșată în cazul în care se trezește o altă persoană.

(Senzor de prezență FP2 + Hub + Driver pentru cortină)

3. Iluminare de accent care te urmărește.

DACĂ este detectată prezență pe desktop, APOI Aprindeți luminile corespunzătoare.

Iluminatul vă poate urmări acum prin încăpere: doar luminile din apropiere se vor aprinde, în timp ce alte lumini se vor stinge una din care părăsiți zona!

(Senzor de prezență FP2 + Hub + bandă LED/ Lumini inteligente/ mufă inteligentă)

4. Detectează prezența și începe securitatea acasă.

DACĂ este detectată prezență în sufragerie, APOI Porniți camera Aqara G3 pentru a monitoriza.

Porniți camera G3 prin detectarea prezenței oamenilor într-un spațiu mai mare: dacă cineva este detectat de FP2, camera G3 va fi pornită automat pentru monitorizare și poate naviga prin camera de zi.

(Senzor de prezență FP2 + Camera Hub G3)

Specificații:

 • Nume produs: Senzor de Prezență Smart WiFi AQARA FP2
 • Tip produs. PS-S02D/PS-S02E
 • Interval de recunoaștere: Montare pe perete: 8 metri în direcția radială, cu un unghi orizontal de 120°, urmărind până la 5 ținte.
 • Montare pe tavan: un cerc cu o rază de 2 metri, precizia detectării căderii> 98%
 • Sursa de alimentare: DC 5V 1A, porturi de tip C
 • Protocol wireless: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.2, *Bluetooth este disponibil pentru funcția viitoare ca Matter
 • Temperatura de functionare: -10°C ~+40°C
 • Umiditate de funcționare: 0 ~ 95% RH, fără condensare
 • Gradul de protecție: IPX5
Brand
Tip Produs
Necesită Hub / Gateway / Bridge Nu
Culoare
Garanție Persoane Fizice 2 Ani
Garanție Persoane Juridice 2 Ani
Protocol de Comunicație
Compatibil cu , , , , , , ,
Alimentare
Tensiune de Alimentare
0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Senzor de Prezență Smart WiFi AQARA FP2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Ai nevoie de suport tehnic, detalii despre stoc, timpul de livrare sau orice altă întrebare legat de acest produs?
Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PRODUSE SIMILARE